Gunter Vanhasbroeck van Fiscalon over de Ondernemingsradar

BEDRIJFSLEIDER – FISCALON

OVER FISCALON

Fiscalon is niet zomaar een accountantskantoor, meer een fiscaal adviseur die ook de boekhouding doet. Met z’n zessen focussen ze voornamelijk op freelancers, artsen, architecten, advocaten, IT’ers… Deze groep zelfstandigen heeft namelijk naast een accountant ook vaak een fiscaal adviseur nodig.

Gunter Vanhasbroeck

Verplichting financieel plan

Nadat de vennootschapswet in 2019 wijzigde, kwam de noodzaak van een tool die financiële plannen maakt. Via gemeenschappelijke vrienden, kwam Fiscalon bij Intellifin terecht.

“Bovendien merkten we wanneer we cijfers doorstuurden naar klanten, ze deze niet goed konden of willen lezen. Grafieken en statistieken zeggen ook veel meer dan droge cijfers. Daarvoor gebruiken we Intellifin ook graag want de tool is heel sterk om deze cijfers visueel zeer duidelijk weer te geven.”

Visuele financiële plannen

“Wij gebruiken Intellifin voor het opmaken van financiële plannen bij de opstart van een vennootschap of als er een nieuwe business wordt uitgewerkt bij een bestaande klant. Daarnaast zijn we ook overgestapt van de standaard grijze, cijfermatige jaarrapporten naar de jaarrapporten van Intellifin.”

Intuïtieve tool

“De Ondernemingsradar is een heel praktische en intuïtieve tool. Ook bij vragen of problemen word ik altijd snel en vlot geholpen.”

In plaats van de standaard grijze cijfermatige jaarrapporten, sturen we nu de visueel duidelijke rapporten van Intellifin naar onze klanten.

Nòg meer testimonials?

BizSmart

We grijpen automatisch terug naar Intellifin. Dat is voor ons een belangrijke maatstaf voor goede software.

A-Ja

Wij onderscheiden ons, net als Intellifin, door onze positieve energie en persoonlijke aanpak.

Annelies Jansens
BESTUURDER/ACCOUNTANT – A-JA

Lees meer

Klaar om aan de slag te gaan?

Test gratis of neem contact op

Test nu 14 dagen gratis Ik wil een vrijblijvende afspraak