De haalbaarheid van je plannen inschatten

Startersplan

  • Wettelijk financieel plan
  • Onderzoek de haalbaarheid van je plannen
  • Beschik je over de middelen om je project te financieren?
Vraag een demo aan
Startersplan

Wat is het startersplan?

Het startersplan is een specifieke module die voor startende vennootschappen is ontwikkeld. Zo maak je vlot en efficiënt de financiële plannen, conform de vereisten van het wetboek van vennootschappen en verenigingen.

Financieel plan

Het begint met de input van de startende ondernemer. Zijn plannen en ideeën krijgen vorm in het kwalitatieve luik van het plan. Aan de hand van checklists stroomlijnen we de input en zorgen we voor een volledig overzicht.

In het financieel plan zetten we alle input om in cijfers (balans, resultatenrekening en kasstromen), rekening houdend met seizoenschommelingen.

Output in twee vormen

  • Een rapport voor de notaris dat voldoet aan de wettelijke vereisten
  • Een uitgebreid rapport voor de starter en financiers

Aan de slag met het startersplan?

We helpen je op weg

Ik wil een vrijblijvende afspraak

Nòg meer features?

Plannen

Plannen

Met de module 'Toekomstplan' start je vanuit de laatste financiële gegevens en bouw je een toekomstplan op. In enkele stappen ken je de impact van nieuwe investeringen, omzetwijziging, loonindexeringen, leningen, kostenverhoging/verlaging en nog veel meer.

Meer info
Vergelijken

Vergelijken

Ooit al eens een concurrentiestudie of benchmarking willen maken, maar niet weten waar te beginnen? De Ondernemingsradar biedt de oplossing.

Meer info
Slim zoeken

Slim zoeken

Kan jij 400.000 bedrijven doorzoeken in een paar seconden? Of al je boekhouddossiers in één keer? En kan je zoeken op een combinatie van meerdere criteria? De Smart Screener doet het!

Meer info
Analyseren & simuleren

Analyseren & simuleren

Je gaat straks minder informatie verwerken, maar wel meer informeren. Bouw je rapportering uit met de Ondernemingsradar en je bespaart uren aan voorbereiding.

Meer info
Waarde-indicatie

Waarde-indicatie

De Intellifin waarde-indicatie geeft je de volledige berekening samen met sprekende grafieken en ondersteunende tekst.

Meer info
DCF-waardering

DCF-waardering

De DCF-methode van waardering vertrekt van de toekomstige geldstromen die de onderneming verwacht en verdisconteert die naar vandaag. Het resultaat is een diepgaand rapport met de volledige berekening samen met sprekende grafieken en ondersteunende tekst.

Meer info