Intelligente zoekmotor

Smart Screener

  • Zoek snel door alle data en rapporten
  • Vind automatisch vergelijkbare bedrijven
  • Maak prospectielijsten
Vraag een demo aan
Smart Screener

Wat is de Smart Screener?

De Smart Screener doorzoekt alle neergelegde jaarrekeningen en al je boekhouddossiers in één keer. Met het zoekresultaat maak je in een oogwenk sectorvergelijkingen, selecties & statistieken. En zo krijg je inzicht in je klanten, sector, concurrenten, prospecten, overnamemarkt…

Automatische vergelijking

De slimme zoekmachine van Intellifin biedt een bijzonder snufje.
Als je een bedrijf wil vergelijken met een aantal soortgelijke bedrijven, dan kan je dat doen met … één muisklik.

De Ondernemingsradar kent elk bedrijf door en door. En kan de zoekmotor dus ook zelf invullen en autonoom vergelijkbare bedrijven zoeken. Zo vindt de Radar goede vergelijkingspunten, zonder enig werk van jouw kant.

Watchlist

Als abonnee op de Smart Screener heb toegang tot het openingsscherm met dynamische informatie. Je vindt er de watchlist om interessante bedrijven in het oog te houden.

Kantoordashboard

Samen met de Smart Screener heb je ook het kantooroverzicht. Op één pagina zie je de verdeling van jouw dossiers over het aantal sterren, de beste bedrijven, bedrijven in moeilijkheden, laatst bijgewerkte dossiers, verdeling van je dossiers volgens omzet, marge, waarde, winst of ebitda/omzet. Kortom, de ideale manier om een totaaloverzicht te krijgen over al je boekhoud- of ingelezen dossiers.


Aan de slag met de Smart Screener?

We helpen je op weg

Ik wil een vrijblijvende afspraak

Nòg meer features?

Plannen

Plannen

Met de module 'Toekomstplan' start je vanuit de laatste financiële gegevens en bouw je een toekomstplan op. In enkele stappen ken je de impact van nieuwe investeringen, omzetwijziging, loonindexeringen, leningen, kostenverhoging/verlaging en nog veel meer.

Meer info
Vergelijken

Vergelijken

Ooit al eens een concurrentiestudie of benchmarking willen maken, maar niet weten waar te beginnen? De Ondernemingsradar biedt de oplossing.

Meer info
Analyseren & simuleren

Analyseren & simuleren

Je gaat straks minder informatie verwerken, maar wel meer informeren. Bouw je rapportering uit met de Ondernemingsradar en je bespaart uren aan voorbereiding.

Meer info
Waarde-indicatie

Waarde-indicatie

De Intellifin waarde-indicatie geeft je de volledige berekening samen met sprekende grafieken en ondersteunende tekst.

Meer info
DCF-waardering

DCF-waardering

De DCF-methode van waardering vertrekt van de toekomstige geldstromen die de onderneming verwacht en verdisconteert die naar vandaag. Het resultaat is een diepgaand rapport met de volledige berekening samen met sprekende grafieken en ondersteunende tekst.

Meer info
Startersplan

Startersplan

Met het Startersplan maak je vlot en efficiënt financiële plannen voor startende vennootschappen, conform aan de vereisten van het Wetboek van vennootschappen.

Meer info