Wladimir Vanderbauwede van HLB Belgium over de Ondernemingsradar

Senior Partner - HLB Belgium

Over HLB Belgium

HLB Belgium is de vertrouwde partner van kmo’s en multinationals die op zoek zijn naar financiële, administratieve, fiscale en juridische ondersteuning, begeleiding en advies. Ondernemers kunnen in elke vestiging van de HLB-groep rekenen op de ervaring en expertise van een multidisciplinair team van specialisten. In zijn pijlers Accountancy, Tax en Audit maakt het bedrijf dankbaar gebruik van de Ondernemingsradar.

Wladimir Vanderbauwede

Versterkende tool

Accountant, belastingconsulent en vennoot Wladimir Vanderbauwede: “We werken al verschillende jaren met de Ondernemingsradar van Intellifin. Het is een versterkende tool binnen onze pijler Audit, waar we de radar inzetten bij preventieve screenings van bedrijven. Maar ook binnen Tax en Accountancy, want daar is de radar een aanvulling op onze rapporteringen en biedt hij een meerwaarde bij de besprekingen van cijfers met onze klanten.”

Eenvoudig analyses maken

“De Ondernemingsradar laat ons toe om gemakkelijk factorvergelijkingen en sector-, markt- en concurrentieanalyses te maken. We kunnen eenvoudig ratio’s bekijken en mogelijkheden detecteren om die ratio’s te verbeteren. Zo helpen we onze klanten om met een sterk dossier naar hun bank of kredietinstelling te stappen.”

De mogelijkheid om publieke informatie te koppelen met je eigen interne gegevens maakt van de Ondernemingsradar zo’n krachtige tool.

In één oogopslag

“De Ondernemingsradar is een gebruiksvriendelijke en krachtige applicatie. Je kunt er publieke informatie mee koppelen aan je eigen interne gegevens. Dat maakt de tool zo krachtig. Bovendien vertaalt de Ondernemingsradar de cijfers naar visuele voorstellingen. Het resultaat? Onze klanten zien in één oogopslag hoe het met hun onderneming gaat.”

Ad remme samenwerking

“Onze samenwerking met Intellifin is heel ad rem. Als we een vraag hebben, krijgen we altijd snel een antwoord. En Kristel komt elk jaar bij ons langs om onze medewerkers een opleiding over de Ondernemingsradar te geven zodat ze up-to-date blijven. Die opleiding is altijd zoals de tool zelf: heel erg goed.”

Nòg meer testimonials?

VVH&P

Vroeger was een boekhouder of accountant vooral een geschiedenisschrijver. Dankzij de Ondernemingsradar kunnen we nu proactief werken en correcte simulaties maken. Zo helpen we onze klanten om gerichte beslissingen te nemen.

Nick Verheyden
Zaakvoerder - VVH&P

Lees meer
Arcanus

De Ondernemingsradar is een bijzonder gebruiksvriendelijke tool die je toelaat om tijdens gesprekken met klanten simulaties te maken en prognoses te doen.

Marino Elens
Accountant - Arcanus

Lees meer

Klaar om aan de slag te gaan?

Test gratis of neem contact op

Test nu 14 dagen gratis Ik wil een vrijblijvende afspraak