Stijn De Prins van Fineko over de Ondernemingsradar

Vennoot - Fineko

Stijn De Prins

Beter rapporteren

"In onze sector gaat de digitalisering heel snel. Software wordt meer en meer geautomatiseerd. Daarom hebben we tools nodig om beter te kunnen rapporteren. We willen de klant graag op een degelijke manier informeren. En daarvoor is de Ondernemingsradar een bijzonder handig instrument."

Proactief en visueel werken

"Fineko biedt expertise aan die veel verder gaat dan de boekhoudkundige verwerking van cijfermateriaal. We interpreteren alle gegevens ook goed en geven op basis daarvan gericht fiscaal en juridisch advies. Dankzij de Ondernemingsradar kunnen we proactiever werken en onze analyses en voorstellen visualiseren."

Dankzij de Ondernemingsradar kunnen we proactiever werken en onze analyses op een heel overzichtelijke manier visualiseren.

Visueel duidelijk

"Wat me aangenaam blijft verrassen, is de visuele kracht van het programma. Je ziet in één oogopslag heel veel op een duidelijke manier. De grafieken stellen de cijfers overzichtelijk voor. De informatie die het programma levert, is beknopt en zegt veel meer dan de pure cijfers. Wij gebruiken al die gestructureerde en goed gevisualiseerde info om onze klanten uitleg te geven. Zo begrijpt ook iemand die niet zoveel kent van cijfers toch waar het om gaat."

Gemakkelijk in gebruik

"De Ondernemingsradar is een gebruiksvriendelijk pakket. Data zijn gemakkelijk te koppelen zonder dat je hoeft te importeren en exporteren. Het pakket heeft een vlotte interactie met andere softwarepakketten. Dat maakt de Radar tot een heel handige en vlot bruikbare tool."

Gericht advies voor de klant

"De marktvergelijking die de Radar biedt, is echt heel goed! Ze geeft ons en onze klanten inzicht en bijkomende strategische informatie waardoor er beter sturing en richting gegeven kan worden aan het bedrijf. De rapporten van de Radar geven ons een totaaloverzicht om gericht advies te geven. Vanuit die basis kunnen we dieper op specifieke zaken ingaan. Een vergelijking maken met een conculega bijvoorbeeld. Of handige simulaties maken van wat het betekent als de klant er één personeelslid bij wil nemen."

Compleet pakket

"Ik vind de Ondernemingsradar een heel compleet pakket. En de verhouding prijs-kwaliteit is correct. De tool is intuïtief en leidt je naar wat je zoekt. Heel gebruiksvriendelijk opgesteld dus. Een echte aanrader!"

Nòg meer testimonials?

FiscaCoach

De Ondernemingsradar is heel gemakkelijk om simulaties te maken en laat je toe om resultaten overzichtelijk te visualiseren.

ERIC Banden

De Ondernemingsradar geeft me de antwoorden die ik nodig heb over onze prestaties én die van conculega’s.

Koen Lambrechts
Zaakvoerder - ERIC Banden

Lees meer

Klaar om aan de slag te gaan?

Test gratis of neem contact op

Test nu 14 dagen gratis Ik wil een vrijblijvende afspraak