Steven Decorte van Dfisc, over de Ondernemingsradar

Eigenaar en oprichter - Dfisc.

Over Dfisct

Als nichekantoor richt Dfisc zich op 4 sectoren: freelancers en consultants, bouwbedrijven, vrije beroepen en non-profit.

“We doen enkel deze sectoren omdat we de klant volledig van A tot Z willen begeleiden; met zijn boekhouding, zijn fiscaliteit, maar ook ruimer met meer specifieke kennis zoals marges in de bouw en fiscale aanpak van freelancers…”

Steven Decorte

Volledige, kwalitatieve oplossing

“We leerden Intellifin kennen op de beurs, Forum For the Future. Op dat moment zochten we een manier om het financieel plan en het startersplan beter te structureren en om flexibeler met de cijfers om te gaan. We wilden ook de presentatie naar de klant een stuk duidelijker en mooier maken.

Sinds we met Intellifin werken is ons financieel plan qua presentatie, maar ook qua kwaliteit, sterk gestegen. Intellifin is geen timesaver, maar je krijgt voor dezelfde tijdsinvestering wel een beter resultaat.

Dat toont ook wie we zijn als boekhoudkantoor. We zoeken niet naar de goedkoopste of de snelste oplossing, maar we willen onze klanten grondig begeleiden en hen een volledige, kwalitatieve oplossing bieden.”

Sinds we met Intellifin werken is ons financieel plan qua presentatie, maar ook qua kwaliteit sterk gestegen, voor dezelfde tijdsinvestering.

Goed gemoed

“We zijn gestart met het startersplan en het financieel plan en daarnaast gebruiken we Intellifin ook veel bij de uitkering van dividenden, voor de liquiditeitstest.

Zo kunnen we op een snelle en kwalitatieve manier een correcte test voorleggen die enerzijds wettelijk voldoet aan de eisen, maar die ook visueel mooi presenteert. Je kan het met een gerust hart en een goed gemoed afgeven.”

Het staat in de sterren geschreven

“Als favoriete feature vind ik de sterren leuk. Die sterren worden gegeven aan de financiële gezondheid van bedrijven en ik durf die wel terugkoppelen in een klantengesprek zodat de klant kan begrijpen hoe een externe naar zijn cijfers kijkt. Sommige klanten maken er een sport van om elk jaar een sterretje meer te scoren.

Zeker bij kleinere bedrijven, zonder personeel - zoals freelancers - zijn de sterren vaak een eenvoudige manier uit te leggen waarom het bijvoorbeeld niet altijd een goed idee is om een dividend uit te keren.”

Nòg meer testimonials?

ADE consultants

De visuele weergave van de rapportering is uniek op de markt, het is duidelijk en to-the-point voor de ondernemer.

Ellen Loots
Oprichter van ADE Consultants

Lees meer
A-count

Dankzij Intellifin profileren we ons nog meer als ondernemer die tegen een ondernemer spreekt.

Koen Vanhoutteghem
Partner - A-count

Lees meer

Klaar om aan de slag te gaan?

Test gratis of neem contact op

Test nu 14 dagen gratis Ik wil een vrijblijvende afspraak