Ontdek de Ondernemingsradar

Webinar

Ontdek de Ondernemingsradar in 30 minuten via een online webinar.

Webinar

In onze webinars zetten we een feature in de kijker. Op een half uurtje ben je helemaal mee en krijg je nieuwe idee├źn voor cijferbabbels:

Klik hier voor meer info & inschrijven

Tussentijdse rapportering en forecast, hoe werkt het?

In dit gratis webinar gaan we aan de slag met de tussentijdse rapportering en de forecasts uit de Ondernemingsradar.

Van tussentijdse rapportering naar forecast

De tussentijdse rapportering visualiseert voor jou en voor je klant de up-to-date resultaten. Vanuit deze tussentijdse resultaten maakt de forecastfeature een projectie naar de cijfers op het einde van het boekjaar.

Bijvoorbeeld:

We willen graag het resultaat einde boekjaar kennen, maar we hebben de boekhoudcijfers nog maar tot 30 september. We kunnen met de forecastfeature een projectie maken naar het resultaat op 31 december. Het is handig om dit resultaat vervolgens te gebruiken als basis voor het berekenen van de voorafbetalingen.

Met kennis over de toekomst(cijfers) overtuig je de ondernemer van jouw meerwaarde als vertrouwde adviseur. Zo word je steeds zijn vast aanspreekpunt bij cruciale businessbeslissingen.

P.S. Interesse, maar past dit moment niet? We nemen de sessie op en sturen je nadien de opname. Dus schrijf je gerust in en bekijk het webinar wanneer het jou past!

Hoe personaliseer je je besprekingen met de Ondernemingsradar?

Organiseer jij je klantbesprekingen met behulp van de Ondernemingsradar of wil je een nieuwe schwung brengen in je besprekingen? Volg dan dit gratis webinar.

We laten je zien hoe je met een minimale voorbereiding interessante cijferbabbels organiseert. En hoe je deze rapporten volledig op maat maakt van je klanten.

In dit webinar gaan we aan de slag met:

  • Rapporten op maat van je klant: welke cijfers en grafieken presenteer je en in welke volgorde?
  • Heldere info voor je klant: teksten aanpassen en toevoegen
  • Het implementeren van je eigen huisstijl in de Ondernemingsradar

P.S. Interesse, maar past dit moment niet? We nemen de sessie op en sturen je nadien de opname. Dus schrijf je gerust in en bekijk het webinar wanneer het jou past!