‘Adviseren kan je leren’

Training Intellifin

De Ondernemingsradar is een zeer gebruiksvriendelijke tool, maar dat betekent niet dat je "zomaar" aan de slag kan. Een grondige training zorgt ervoor dat jij werkelijk alle kleine details kent van het programma, waardoor jouw kennis en jouw advies niets minder dan excellent is.

Oké, ik schrijf me in
Opleiding

In de training 'Adviseren kan je leren!' leer je in drie online sessies hoe je visueel onderbouwde adviezen geeft, hoe je gesprekken op een frisse manier kan aanpakken en krijg je alle snufjes van de Ondernemingsradar onder de knie.

Wat houdt dit in?

Je schrijft je in voor een reeks van drie sessies. De sessies worden georganiseerd via MS Teams in kleine groepen zodat er ruimte is voor ideeënuitwisseling en interactie. De hele training duurt ongeveer 6u, verdeeld over drie keer twee uur.

Wil je andere data of een traject voor je eigen kantoor, neem dan even contact op via info@intellifin.be.

Wat leer je?

Het voeren van een adviesgesprek vergt andere en nieuwe vaardigheden dan het verwerkingsproces van de administratie en aangiftes. In deze opleiding wordt een structuur voor een adviesgesprek aangeleerd waarmee je je adviesgesprekken goed voorbereid kan aanvatten.

Na de training ben je in staat om ondernemers te begeleiden met inzichten in hun huidige & toekomstige cijfers en inzicht in hun sector.

Drie sessies

Sessie 1: Inzicht in bedrijfscijfers (duur 2u)

In de eerste sessie gaan we aan de slag met de bespreking van de resultaten van een onderneming: welke elementen zijn belangrijk en hoe detecteer je problemen of formuleer je optimalisaties. We bouwen een logische structuur op en een houvast voor het adviesgesprek. In deze sessie komt ook de koppeling met je interne boekhoudcijfers aan bod.

Sessie 2: Inzicht in de sector (duur 2u)

Je leert hoe je aanvullende inzichten kan geven door de cijfers van de concurrenten naast die van de onderneming te plaatsen. Je ontdekt trends, sterktes en zwaktes. Zo kan je de verbeterpunten formuleren en leren hoe je de ondernemer kan helpen zijn onderneming sterker te maken.

Sessie 3: Inzicht in de toekomst & de evolutie van de waarde (duur 2u)

In deze sessie leer je hoe je samen met je klant naar de toekomst kan kijken en deze toekomst in een financieel plaatje kan gieten. Na het opstellen van een toekomstplan berekenen we de waarde-indicatie en kijken we naar de evolutie van de waarde. Ook uitkeringstesten & het startersplan worden hier behandeld.

In iedere sessie worden praktische cases & oefenmomenten ingelast. Zo wordt het niet saai 😉

Wanneer

  • Reeks 1: di 30/5, 6/6, 13/6, telkens van 15u30 tot 17u30, Online

Wil je andere data of een traject voor je eigen kantoor, neem dan even contact op via info@intellifin.be.

Praktisch

  • Via MS Teams
  • Kleine groep (max 10 pers)
  • Cursusmateriaal wordt op voorhand bezorgd
  • PC of laptop met webcam en geluid is vereist
  • Liefst werk je met twee beeldschermen: één om de sessie te volgen en één om zelf oefeningen te maken in de Ondernemingsradar
  • We voorzien voor iedere deelnemer een login voor de Ondernemingsradar
  • Deelnameprijs: 350 pp (excl btw) voor de reeks van drie sessies

Schrijf je nu in voor een training

Wanneer wil je een training volgen?

Datum*

Bedrijf

Bedrijfsnaam
Btw nr.
Straat*
Nr*
Bus
Postcode*
Gemeente*
E-mailadres bedrijf*
Telefoonnr. bedrijf

Deelnemer

Voornaam*
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnr.
*Verplichte velden