Samenwerken met je klant

Seminarie

Oké, ik schrijf me in
Van idee naar financieel plan

De liquiditeitstest, hoe begin je eraan?

Een prognose maken voor de liquiditeitstest is een noodzaak maar hoe begin je nu hier aan?

Bij een uitkering in een BV moet je een summier businessplan opstellen, waarin je rekening houdt met prognoses en projecties. Dat plan moet minstens lopen tot 12 maanden na de datum van betaling.

Wie geld wil uitkeren moet dus even nadenken over de nabije toekomst en er zijn visie over geven. Maar het berekenen van de toekomstige cijfers is geen sinécure.

Met de Ondernemingsradar van Intellifin kan je eenvoudig hypotheses doorrekenen naar de volgende jaren. Elke prognose wordt omgezet in een journaalpost. Zo krijg je een businessplan, dat niet alleen aan de liquiditeitstest voldoet maar dat ook door de bedrijfsleiding wordt ervaren als een nuttig instrument omdat het inzicht bijbrengt.

Zo maak je als accountant van een nieuwe wettelijke verplichting gebruik om nog betere service te leveren.

Inhoud

In deze sessie creëren we een uitkeringsrapport vanuit een koppeling met je boekhouding.

Praktisch


Wanneer  
vrijdag 12 maart 2021 om 11:30 tot 12:00


Nog beter samenwerken met je klant?

Een solide samenwerking opbouwen met je klanten, ook als accountant is het een slimme zet. Goed voor een aangename werksfeer én optimale efficiëntie. Je vermijdt btw-pieken. Je bent altijd up-to-date. En je geeft nóg makkelijker gericht advies. Want jij weet precies wat de onderneming nodig heeft.

Toegegeven, de strikte maatregelen in coronatijden veranderden de aanpak van klantenrelaties. Online samenwerken is meer dan ooit de regel. En daarvoor heb je tools nodig. Wij lichten alvast een aantal slimme features toe van Octopus en Intellifin. Hiermee geef je de band met je klant ongetwijfeld een boost.

Inhoud

Meer weten over toekomstgerichte samenwerking met je klanten? Benieuwd hoe goed Octopus matcht met Intellifin? Schrijf je snel in voor dit webinar.


Dit webinar is een samenwerking tussen

Octopus Logooctopus.be  en  intellifin


Praktisch


Wanneer  
vrijdag 26 maart 2021 om 11:30 tot 12:30