Axelle Henrard van Voka over de Ondernemingsradar

Directeur eigenaar-ondernemers - Voka

Over Axelle

Axelle Henrard is directeur eigenaar-ondernemers bij Voka - Kamer van Koophandel Limburg. Ze stuurt een team van zes adviseurs aan die dagelijks op pad gaan om Limburgse starters en familiebedrijven van a tot z te begeleiden in hun ondernemersuitdagingen. De Ondernemingsradar van Intellifin is daarbij een gewaardeerde partner voor de Voka-medewerkers én de ondernemers die ze ondersteunen.

Axelle Henrad

Handige tool in fase van sterke groei

"De Ondernemingsradar is voor ons een bijzonder handige tool. Zeker in het kader van onze Accelero-trajecten waarin we bedrijven voorbereiden op een sterke en duurzame groei. We focussen daarbij op ondernemingen met een omzet tussen één en vijf miljoen euro en tien tot dertig medewerkers. De Ondernemingsradar laat ons toe om snel te ontdekken welke bedrijven aan die vereisten voldoen en gebaat zijn met onze ondersteuning."

Analyseren en vergelijken

"De radar is niet alleen voor ons een bruikbare tool, ook de deelnemers aan de Accelero-trajecten doen er hun voordeel mee. Zij krijgen één jaar toegang tot de tool en kunnen dus gemakkelijk de prestaties van hun bedrijf analyseren en vergelijken met andere actoren in hun sector. Bovendien is het rapport dat uit de radar komt een nuttig document voor onze adviseurs om een gesprek op gang te brengen, pijnpunten te duiden en oorzaken te bepalen. Zo kunnen ze samen met de eigenaar-ondernemer tot gerichte oplossingen komen."

De Ondernemingsradar laat bedrijfsleiders toe om verder te kijken dan hun eigen financiële plaatje, want ze krijgen ook een duidelijk beeld van de financiële gezondheid en situatie van hun conculega’s.

Van rood naar groen

"Het overzicht van je eigen financiële situatie en je positie binnen je sector maakt deze financiële tool uniek. De Ondernemingsradar is veel meer dan een dashboard met informatie. Het is een overzichtelijke tool die je in klare taal uitlegt wat de knipperlichten – en de rode lichten – in je onderneming zijn. Bovendien geeft de radar je verklaringen voor die knipperlichten én aanbevelingen om ze op groen te krijgen."

Cirkel is rond

"De mensen van Intellifin zijn professionals en heel toegankelijk. Ze staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Dat Intellifin zelf een familiebedrijf is, maakt het extra leuk. Want dat is onze focusgroep. Zo is de cirkel dus rond."

Absolute aanrader

"Of ik de Ondernemingsradar aanraad? Zeker! De tool laat bedrijfsleiders toe om verder te kijken dan hun eigen financiële plaatje, want ze krijgen ook een duidelijk beeld van de financiële gezondheid en situatie van hun conculega’s. En dat is een echte meerwaarde."

Nòg meer testimonials?

HLB

De mogelijkheid om publieke informatie te koppelen met je eigen interne gegevens maakt van de Ondernemingsradar zo’n krachtige tool.

Wladimir Vanderbauwede
Senior Partner - HLB Belgium

Lees meer
Arcanus

De Ondernemingsradar is een bijzonder gebruiksvriendelijke tool die je toelaat om tijdens gesprekken met klanten simulaties te maken en prognoses te doen.

Marino Elens
Accountant - Arcanus

Lees meer

Klaar om aan de slag te gaan?

Test gratis of neem contact op

Test nu 14 dagen gratis Ik wil een vrijblijvende afspraak